Een half jaar!!

Een half jaar?? Ja vandaag ben ik alweer een half jaar! Mijn papa en mama zeggen dat het allemaal zo snel is gegaan maar ik heb er nog geen benul van. Ik eet lekker mijn potjes fruit en groente. Dat vind ik toch zo lekker. En drink lekker mijn flesjes. Spuug me soms lekker onder maar dat geeft niet 😉
Vandaag is mama dus ook begonnen met de voeding van Nutrilon nummer 2 en een nieuwe speen. Het is er weer 1 van Woezel en Pip!

Sinds een tijdje draai ik van mijn rug op mijn buik. Kruipen kan ik nog niet maar dat komt wel.
Ik ben heel erg actief en wil alles zien en weten.. hoezo nieuwsgierig?? Vooral hou ik van gek doen met papa.
Nu ik op mijn buik kan draaien vinden papa en mama mij soms op mijn buik in bed of bovenin tussen de knuffels. Dan moeten ze er wel om lachen maar doen ze net of ik beetje gek ben want ja in een bed hoor je toch te slapen en niet te spelen..??
Ik heb ook al een tijdje last van mijn tandjes. Ik stop alles in mijn mond en doe ontzettend kwijlen. De ene keer wat meer dan de andere keer. Mama heeft er spul voor gehaald wat ze dan op mijn tandvlees doet. Dit verzacht en dan heb ik er niet meer zoveel last van. Doorkomen doen ze nog niet maar wie weet duurt dat misschien niet meer zo lang.

Op 10 februari moet ik weer naar het bureautje. Papa en mama zijn heel erg benieuwd naar wat ik nu weeg en wat ik gegroeid ben.
Zodra ik ben geweest dan laat ik het zeker weten op de site! 🙂

Tot de volgende keer!

Joey

één reactie op Een half jaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.