Kiekeboe

Ja hier ben ik weer 😀
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen.
Het gaat super goed met mij. Ik eet me buikje rond. De dag begin ik met een flesje melk paar uur later een potje fruit en tussen de middag eet ik al 2 boterhammen en een beetje sap. Na mijn middag dutje drink ik nog een beetje melk maar dat vind ik helemaal niet meer zo lekker. Geef mij maar lekker een flesje sap daar ben ik veel blijer mee. Avondeten is een lekkere warme prak wat elke dag weer anders is. Ik weet nooit van te voren wat ik krijg maar ik kijk altijd wel uit naar dat lekkere toetje wat ik na mijn warm eten krijg 😀

Ondertussen komen mijn tandjes 1 voor 1 door. Mama moest nog even zo nodig kijken en als ze het goed zag komt nu tandje nummer 5 door. Zo heb ik er nu 2 aan de onderkant en 3 aan de bovenkant. Ik bijt ook op alles want ik vind het niet zo fijn als die tandjes doorkomen.

Ik ben nu ook alweer bijna 8 maandjes oud. Iedereen zegt dat het allemaal heel erg snel gaat maar ik heb het nog niet door. Ik doe gewoon lekker mijn ding. Kruipen doe ik nog niet maar ik maak wel bewegingen om te gaan kruipen als ik op de grond aan het spelen ben maar ik kom alleen nog niet vooruit.

Nu ik alweer 8 maandjes ben houdt dat in dat ik over 4 maandjes jarig ben! Dat betekend dat ik maar eens een verlanglijstje ga maken.
Ik ga eens op mijn gemakje kijken wat ik allemaal wil hebben. Want ik zie zoveel leuke dingen.

Tot de volgende keer!

Joey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.