Naar het bureautje

Gisteren (dinsdag 26 mei) moest ik weer naar het bureautje,
Iedereen was zo benieuwd naar wat ik nu zou wegen en hoe groot ik zou zijn.
Ik ben nu 72 cm lang en weeg 8115 gram. Heel erg netjes vonden ze dat op het bureautje.
De mevrouw zei dat ik het goed doe en een behoorlijk beweeglijk mannetje ben. Ik was lekker aan het spelen en aan het bewegen op het kussen op de tafel. Van links naar recht en van recht naar links.
Ik kreeg ook mijn 2 prikjes. Mama dacht dat dat volgende maand zou zijn maar helaas ik kreeg ze gisteren. Had er gelukkig niet zo heel veel last van maar was alleen wat meer hangerig.
Mama mag nu ook een drink beker met een rietje voor mij kopen. Het zitten moeten ze mij nog even voor stimuleren, aangezien ik zo’n beweeglijk ben en totaal niet stil kan zitten moet ik dat nu meer gaan doen.. hmm ik weet nog niet hoe ze dat gaan doen maar ik ga er gewoon lekker vandoor! hihi

Wanneer ik weer naar het bureautje moet weet ik niet want daar krijgt mama een brief van over thuisgestuurt.

Tegenwoordig vind ik het ook heel leuk om tegen alles op te klimmen. Lekker staan. In de box loop ik rondjes dan hou ik me wel goed vast. Maar als ik val dan val ik zacht op het boxkleed wat erin ligt. Die rondjes heb ik eigenlijk al wel gezien maar ik kan nog niet los lopen daar moet ik nog veel meer voor oefenen.

Tot gauw!

Joey

één reactie op Naar het bureautje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.