Oei, ik groei!

Vandaag moest ik weer naar het consultatiebureau. Dit keer in Ovezande. Ik ging samen met mijn mama en oma Steenbakker.
Ik ben flink aan het groeien. Mijn gewicht is al 3975 gram en ben nu al 54 cm lang. Ik doe het hartstikke goed!
De eerste prikjes heb ik ook gehad en dat vond ik niet zo fijn. Er werd geprikt in mijn bovenbeentjes. Toen de naald in me beentje kwam toen gilde ik het uit. Mama zat me lekker te vertroetelen, het is ook wel zielig toen ik opeens zo moest huilen.

Verder heb ik soms best last van krampjes. Er werd geadviseerd om het water eerst te koken en af te laten koelen en wat meer water bij de voeding doen. Hopelijk wordt het dan wat minder want die krampjes zijn niet fijn.
Ik heb ook een beetje een voorkeurshouding. Nu moet ik dus hele dag in de babysleep liggen omdat mijn hoofdje ook een klein beetje plat wordt.

De volgende keer dat ik weer naar het bureautje moet is op donderdag 16 oktober.

Vorige week ben ik voor het eerst mee geweest naar de supermarkt. Mama wilde graag even langs haar werk. Zo konden haar collega’s mij ook eens zien. Ze vonden mij allemaal nog zo klein maar gelukkig groei ik goed.

Nu ga ik weer lekker verder met groeien!

Tot de volgende keer

Joey

één reactie op Oei, ik groei!

  1. Corrie schreef:

    wat word je een grote jongen lieve Joey,gemeen he die prikjes xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.