Wat een week!

Ja zoals de titel al zegt heb ik deze week een druk weekje gehad.
IMG_1532Afgelopen weekend (23 en 24 augustus) zijn mijn papa en mama om het ledikantje geweest. Sinds dat weekend slaap ik in het “grote” bed. Een klein mannetje in het grote bed zeggen mijn papa en mama. Dit hebben ze gedaan omdat ik in mijn wiegje al naar boven ging kruipen. Ik slaap heerlijk in mijn ledikantje en ‘s-nachts slaap ik ook al lekker door. Dit deed ik al na 1 week en mijn papa en mama vinden dat heerlijk want zo komen ze ook aan hun rust.
Vriend en vriendinnetje Michiel en Rina zijn ook nog langs geweest met hun zoontje Jordy. Met hem heb ik nu ook kennis gemaakt en dat ging goed. Jordy is 7 maanden ouder als mij maar als ik straks groot ben en ik kan ook lekker spelen dan kan ik dat ook samen doen met Jordy.
IMG_1525

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 25 augustus moest mama voor de nacontrole naar Vlissingen. Natuurlijk ging ik mee. Mee rijden in de auto vind ik heerlijk. Ik val lekker in slaap. We moesten naar Vlissingen omdat daar de verpleegkundige aan het werk was die bij mama de bevalling heeft begeleid. Alles was goed bij de nacontrole en de verpleegkundige vind mij een lief klein mannetje.

Donderdag 28 augustus moest ik voor de eerste keer naar het consultatiebureau. Dit was in Heinkenszand. Eerst werd ik gewogen en werd mijn lengte opgemeten. Ik doe het super zeiden ze. Mijn gewicht is 3295 en ik ben al 50 cm lang! Daarna werd ik ook nog gecontroleerd door de arts en die was ook tevreden. Verder werden er nog vragen gesteld over hoe ik het doe en hoe lief ik wel niet ben hihi.
De volgende afspraak staat gepland op 18 september in Ovezande en dan krijg ik ook mijn eerste prikjes.

Verder doe ik nu ook al steeds meer lachen. Papa en mama vinden dit super leuk.
Als het mooi weer is ga ik ook steeds meer naar buiten. Rondje lopen met mama en zo kan ik ook alvast Kwadendamme verkennen want ja ik moet toch weten in wat voor dorp ik woon he.

Tot de volgende keer!

Joey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.